Referinte clienti

Parerea clientilor nostri conteaza!

SC DOMARCONS SRL

In calitate de beneficiar al servicilor de evaluare ale societati LERO ADVANCED CONSULTING SRL privind evaluarea bunurilor mobile si imobile conform contract nr. 180990/17.04.2018, ne exprimam aprecierea noastra asupra modului de indeplinire a sarcinilor contractuale si calitatii de care a dat dovada LERO ADVANCED CONSULTING SRL. In baza competentei si profesionalismului de care a dat dovada, recomandam fara rezerve, oricarei organizati, serviciile de evaluare oferite de LERO ADVANCED CONSULTING SRL.

[click pe poza pentru recomandarea completa]

 

SC RALUNIC SRL

Imi exprim aprecierea fata de colaborarea companiei noastre, SC RALUNIC SRL, cu compania LERO ADVANCED CONSULTING SRL. Am ales sa colaboram cu compania LERO ADVANCED CONSULTING SRL ca furnizor de servicii de evaluare, datorita calitatii deosebite a serviciilor prestate si a eficientei procesului de evaluare. Totodata, prin profesionalismul membrilor sai, a oferit intotdeauna suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile noastre punctuale legate de serviciile de evaluare. In concluzie, recomand compania LERO ADVANCED CONSULTING SRL, ca find un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciez serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor oferite, care o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai.

[click pe poza pentru recomandarea completa]

 

PRIMARIA NADLAC

Prin prezenta, ORAS NADLAC cu sediul in Nadlac, str.1decembrie, nr.24, judetul Arad, avand cod fiscal 3518822, reprezentata prin Marginean loan Radu, in calitate de client al LERO ADVANCED CONSULTING SRL, reprezentata prin Toader Ludmila in calitate de administrator, recomandam societatea LERO ADVANCED CONSULTING SRL ca fiind un client de incredere care isi indeplineste obligatiile contractuale la timp, oferind servicii prompte la preturi competitive.

Aceste concluzii se datoreaza efectuarii in perioada martie-iunie 2018 a servicilor de evaluare care au fost indeplinite la termen fara neclaritati sau neconcordante.

Inalta calitate a produselor si serviciilor oferite, precum si modul operativ de lucru ne-au determinat sa alegem LERO ADVANCED CONSULTING SRL drept partener in favoarea altor societati mai apropriate ca distanta dar cu servicii mai putin convingatoare. In concluzie, pentru orice companie/institutie publica cu care va relationa, recomandam compania LERO ADVANCED CONSULTING SRL drept un colaborator profesionist si credibil LERO ADVANCED CONSULTING SRL distingandu-se atat prin serviciile sale de calitate cat si prin promptitudinea cu care isi indeplineste obligatiile contractuale la timp.

[click pe poza pentru recomandarea completa]

 

CEZ ROMANIA SRL

Prin prezenta, CEZ ROMANIA SA, cu sediul in Bucuresti Bd-ul Ion Ionescu de la Brad, nr. 2B, sector 1, având cod fiscal RO18196091, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/20570/7.12.2005, reprezentata prin Daniel Radut, Director Divizia Shared Services, in calitate de client al LERO ADVANCED CONSULTING SRL, reprezentata prin Toader Ludmila, in calitate de administrator, recomandam societatea LERO ADVANCED CONSULTING SRL ca fiind un client de incredere care isi indeplineste obligatiile contractuale la timp, oferind servicii prompte la preturi competitive.

Aceste concluzii se datoreaza efectuarii în anul 2018 a serviciilor de evaluare care au fost indeplinite la termen, fara neclaritati sau neconcordante.

Inalta calitate a produselor si serviciilor oferite, precum si modul operativ de lucru ne-au determinat sa alegem LERO ADVANCED CONSULTING SRL drept partener.

In concluzie, recomandam aceasta societate drept un colaborator profesionist si credibil, LERO ADVANCED CONSULTING SRL distingându-se atât prin calitatea superioara a produselor de evaluare prestate, cât si prin punctualitatea cu care isi realizeaza obligatiile contractuale.

[click pe poza pentru recomandarea completa]

 

SC SIGAZ SRL

Dorim să ne exprimrimăm aprecierea față de colaborarea companiei noastre cu SC Lero Advanced Consulting SRL. Compania noastră este certificată ISO 9001:2015, iar pentru aceasta este necesar ca partenerii noștri să aibă standarde înalte de calitate. Calitatea serviciilor de evaluare prestate de SC Lero Advanced Consulting SRL satisfac toate cerințele noastre și sunt la cel mai înalt nivel din piață.

[click pe poza pentru recomandarea completa]

 

SC BILIE GRUP SRL

S.C. BILIE GRUP SRL., reprezentata prin Codre Maria. in calitate de Director General, în calitate de client al S.C LERO ADVANCED CONSULTING S.R.L., reprezentat prin dna Ludmila Toader, în calitate de director general, recomandăm S.C. LERO ADVANCED CONSULTING S.R.L. ca fiind un partener serios, prompt, care-şi îndeplineşte obligațiile contractuale cu respectarea tuturor termenelor și oferind servicii de calitate la prețuri competitive.

Aceste concluzii au fost trase în urma derulării unei serii de contracte între societățile noastre, contracte care au fost îndeplinite la termen, fără neclarități sau neconcordanțe, datorită exigentelor de calitate transpuse în serviciile prestate.

In cadrul contractelor ce au fost incheiate putem menţiona prestari servicii de evaluare pentru bunurile mobile (utilaje constructii) proprietatea SC BILIE GRUP SRL in anii:

- 2016 - evaluare pentru bunurile mobile (utilaje constructii) proprietatea SC BILIE GRUP SRL pentru utilizatorul ING BANK

-2017 - evaluare imobil alcatuit din teren+hala depozit si birouri la adresa Brasov, Str Baciului Nr 2

-2018 - evaluare pentru bunurile mobile (utilaje constructii) proprietatea SC BILIE GRUP SRL pentru utilizatorul ING BANK

Buna calitate a produselor, modul operativ și prompt de onorare a comenzilor ne-a determinat să alegem S.C. LERO ADVANCED CONSULTING S.R.L. ca partener, motiv pentru care o recomandăm tuturor celor care caută soluții moderne și fiabile de prestari servicii, drept un partener extrem de serios în afaceri.

[click pe poza pentru recomandarea completa]

 

SC ELPREST SRL CU SEDIUL IN PIELESTI

SC ELPREST SRL, cu sediul in Pielesti, Str. Galea Bucuresti nr. 139/11 este client al firmei LERO ADVANCED CONSULTING SRL incepand cu anul 2015 pana in prezent, beneficiind de servicii de evaluare imobiliara oferite de aceasta societate . Pe parcursul colaborarii, LERO ADVANCED CONSUL TING SRL a dat dovada de profesionalism si competenta, realizand rapoarte de evaluare complete, la termen si in conformitate cu standardele ANEVAR. Consideram ca SC LERO ADVANCED CONSULTING SRL este un partener serios, capabil sa execute servicii la un inalt nivel calitativ, fapt ce ne determina sa o recomandam pentru acest gen de servicii si altor societati interesate.

[click pe poza pentru recomandarea completa]

 

SC JIDVEI SRL FILIALA ALBA

Subscrisa, SC JIDVEI SRL - Filiala Alba, reprezentata prin Cucura Elena in calitate de director economic, tinand cont de buna colaborare pe care am avut-o cu SC LERO ADVANCED CONSULTING SRL, ne declaram multumiti de serviciile de evaluare prestate, de promptitudinea si profesionalismul reprezentantilor acestei firme...

[click pe poza pentru recomandarea completa]

 

BRD-GROUPE SOCIETE GENERALE:

Este client al societatii LERO ADVANCED CONSULTING SRL, beneficiind de serviciile oferite de catre aceasta societate in domeniul evaluarii. "SC LERO ADVANCED CONSULTING SRL a efectuat lucrari de evaluare si reevaluare a bunurilor mobile si imobile, in vederea acordarii de credite catre persoane fizice si juridice. In decursul colaborarii cu BRD, societatea a dovedit o buna cunoastere a metodelor de evaluare, a intocmit lucrarile conform standardelor ANEVAR si nu a avut reclamatii referitoare la lucrarile de evaluare. Avandu-se in vedere colaborarea deosebita dintre institutia noastra si LERO, consideram ca aceasta are experienta necesara pentru executarea unor lucrari de evaluare de calitate."


PRIMARIA MUNICIPIULUI ALEXANDRIA:

"SC Lero Advanced Consulting a indeplinit cerintele asumate din contract cu calificativul FOARTE BINE, fapt pentru care o recomandam pentru prestarea serviciului de evaluare bunuri imobile - constructii si terenuri."


MILLENNIUM BANK:

"SC LERO ADVANCED CONSULTING a intocmit pe durata colaborarii rapoarte de evaluare si reevaluare pentru bunurile mobile si imobile aduse in garantie in favoarea bancii de catre clientii acesteia, respectand procedurile stabilite de banca si Standardele de evaluare ANEVAR. Valorile determinate au fost stabilite obiectiv, nefiind influentate de factori subiectivi. Pe durata colaborarii, SC LERO ADVANCED CONSULTING SRL s-a dovedit a fi un bun colaborator, prompt, corect, dand dovada de profesionalism in activitatea desfasurata."


COMPANIA NATIONALA A URANIULUI Bucuresti:

"Firma Lero Advanced Consulting a respectat contractul de achizitie publica "Servicii de evaluare si reevaluare imobilizari corporale", a respectat Standardele Internationale de Evaluare si Recomandarile ANEVAR si a procedat la evaluarea mijloacelor fixe aflate in patrimoniul companiei folosind metode si tehnici de evaluare specifice si corecte."


SC ELECTROPUTERE SA:

"Profesionalismul si competenta de care au dat dovada, realizarea la termen a lucrarilor si buna colaborare cu specialistii acestei firme ne determina sa o recomandam ca fiind un partener serios, capabil sa execute lucrari de evaluare bunuri mobile, imobile si de societati la un inalt nivel calitativ, in conformitate cu Standardele Internationale de Evaluare si adoptate de ANEVAR."


EXIMBANK - Sucursala Craiova:

"Apreciem ca firma desfasoara activitatea de evaluare cu personal calificat si competent profesional si ca respecta Codul Deontologic al profesiei de evaluator al ANEVAR, atat in comportamentul sau fata de banca, cat si fata de clientii bancii."


CN TRANSELECTRICA:

"Avand in vedere colaborarea si relatiile profesionale stabilite intre CN TRANSELECTRICA - ST Craiova si SC Lero Advanced Consulting, precum si experienta deosebita a acestei firme in furnizarea de servicii de calitate pentru societatea noastra, o recomandam pentru contractarea si intocmirea viitoarelor lucrari de evaluare."


AS INTERNATIONAL:

"Pentru calitatea serviciilor si promptitudinea cu care a raspuns la solicitarile noastre, recomandam firma LERO ADVANCED CONSULTING pentru executarea altor lucrari de evaluare."


RS TERMOSERV:

"Consideram ca echipa de evaluatori din cadrul SC LERO ADVANCED CONSULTING a dovedit o buna cunoastere a metodelor de evaluare, in conformitate cu standardele ANEVAR si are experienta necesara pentru executatrea unor lucrari de evaluare de calitate."


Stiri Imopedia: