Referinte clienti

Parerea clientilor nostri conteaza!

SC ELPREST SRL CU SEDIUL IN PIELESTI

SC ELPREST SRL, cu sediul in Pielesti, Str. Galea Bucuresti nr. 139/11 este client al firmei LERO ADVANCED CONSULTING SRL incepand cu anul 2015 pana in prezent, beneficiind de servicii de evaluare imobiliara oferite de aceasta societate . Pe parcursul colaborarii, LERO ADVANCED CONSUL TING SRL a dat dovada de profesionalism si competenta, realizand rapoarte de evaluare complete, la termen si in conformitate cu standardele ANEVAR. Consideram ca SC LERO ADVANCED CONSULTING SRL este un partener serios, capabil sa execute servicii la un inalt nivel calitativ, fapt ce ne determina sa o recomandam pentru acest gen de servicii si altor societati interesate.

[click pe poza pentru recomandarea completa]

 

SC JIDVEI SRL FILIALA ALBA

Subscrisa, SC JIDVEI SRL - Filiala Alba, reprezentata prin Cucura Elena in calitate de director economic, tinand cont de buna colaborare pe care am avut-o cu SC LERO ADVANCED CONSULTING SRL, ne declaram multumiti de serviciile de evaluare prestate, de promptitudinea si profesionalismul reprezentantilor acestei firme...

[click pe poza pentru recomandarea completa]

 

BRD-GROUPE SOCIETE GENERALE:

Este client al societatii LERO ADVANCED CONSULTING SRL, beneficiind de serviciile oferite de catre aceasta societate in domeniul evaluarii. "SC LERO ADVANCED CONSULTING SRL a efectuat lucrari de evaluare si reevaluare a bunurilor mobile si imobile, in vederea acordarii de credite catre persoane fizice si juridice. In decursul colaborarii cu BRD, societatea a dovedit o buna cunoastere a metodelor de evaluare, a intocmit lucrarile conform standardelor ANEVAR si nu a avut reclamatii referitoare la lucrarile de evaluare. Avandu-se in vedere colaborarea deosebita dintre institutia noastra si LERO, consideram ca aceasta are experienta necesara pentru executarea unor lucrari de evaluare de calitate."


PRIMARIA MUNICIPIULUI ALEXANDRIA:

"SC Lero Advanced Consulting a indeplinit cerintele asumate din contract cu calificativul FOARTE BINE, fapt pentru care o recomandam pentru prestarea serviciului de evaluare bunuri imobile - constructii si terenuri."


MILLENNIUM BANK:

"SC LERO ADVANCED CONSULTING a intocmit pe durata colaborarii rapoarte de evaluare si reevaluare pentru bunurile mobile si imobile aduse in garantie in favoarea bancii de catre clientii acesteia, respectand procedurile stabilite de banca si Standardele de evaluare ANEVAR. Valorile determinate au fost stabilite obiectiv, nefiind influentate de factori subiectivi. Pe durata colaborarii, SC LERO ADVANCED CONSULTING SRL s-a dovedit a fi un bun colaborator, prompt, corect, dand dovada de profesionalism in activitatea desfasurata."


COMPANIA NATIONALA A URANIULUI Bucuresti:

"Firma Lero Advanced Consulting a respectat contractul de achizitie publica "Servicii de evaluare si reevaluare imobilizari corporale", a respectat Standardele Internationale de Evaluare si Recomandarile ANEVAR si a procedat la evaluarea mijloacelor fixe aflate in patrimoniul companiei folosind metode si tehnici de evaluare specifice si corecte."


SC ELECTROPUTERE SA:

"Profesionalismul si competenta de care au dat dovada, realizarea la termen a lucrarilor si buna colaborare cu specialistii acestei firme ne determina sa o recomandam ca fiind un partener serios, capabil sa execute lucrari de evaluare bunuri mobile, imobile si de societati la un inalt nivel calitativ, in conformitate cu Standardele Internationale de Evaluare si adoptate de ANEVAR."


EXIMBANK - Sucursala Craiova:

"Apreciem ca firma desfasoara activitatea de evaluare cu personal calificat si competent profesional si ca respecta Codul Deontologic al profesiei de evaluator al ANEVAR, atat in comportamentul sau fata de banca, cat si fata de clientii bancii."


CN TRANSELECTRICA:

"Avand in vedere colaborarea si relatiile profesionale stabilite intre CN TRANSELECTRICA - ST Craiova si SC Lero Advanced Consulting, precum si experienta deosebita a acestei firme in furnizarea de servicii de calitate pentru societatea noastra, o recomandam pentru contractarea si intocmirea viitoarelor lucrari de evaluare."


AS INTERNATIONAL:

"Pentru calitatea serviciilor si promptitudinea cu care a raspuns la solicitarile noastre, recomandam firma LERO ADVANCED CONSULTING pentru executarea altor lucrari de evaluare."


RS TERMOSERV:

"Consideram ca echipa de evaluatori din cadrul SC LERO ADVANCED CONSULTING a dovedit o buna cunoastere a metodelor de evaluare, in conformitate cu standardele ANEVAR si are experienta necesara pentru executatrea unor lucrari de evaluare de calitate."


Stiri Imopedia: